lördag 21 december 2019

Annika Estassy - En sång för Hedda

Mindre än två veckor före jul erbjuds Lina Sundell ett avgångsvederlag av sin chef i stället för den befordran hon hoppats på. I ren ilska tackar hon ja och bokar genast en tangoresa till Buenos Aires. När Linas biologiska pappa, som hon trodde var död, står livs levande framför henne på Kastrup flygplats samtidigt som mamma Hedda bryter handleden uppe i Måneby, bestämmer sig Lina hastig och lustigt för att åka upp till familjens gästgiveri och hjälpa till med julfirandet. Men också för att avkräva modern sanningen bakom den återuppståndne fadern. Vad hände dem emellan egentligen?

Mamma Hedda har å sin sida inte det lätt. Oron över gästgiveriets framtid och all stress inför julen gör henne både trött och förvirrad. Vem ska ta över verksamheten när hon inte längre orkar? I en Sång för Hedda återvänder Annika Estassy till det lilla samhället Måneby från Gröna fingrar sökes och bjuder på en berättelse om kärlek, frigörelse och försoning och modet att göra en nystart i livet. Hämtad från Storytel

📕KORTRECENSION📗

Del 2 i serien Måneby och här får Lina åka till Måneby för att hjälpa Hedda. En bra skriven feelgood och en bra uppläsare. Charmig och mysig och vilket vackert omslag.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (282.0 MB)
Språk Svenska
Serie Måneby (del 2)
Inläsare Marie Richardson
Utgivningsdatum 2019-12-08
Upplaga 1
Förlag Norstedts
ISBN 9789113097091
Min bok är en ljudbok från Storytel. 💛🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar