fredag 7 januari 2022

Vad ska man välja?

 Januari och dags att välja en ny bok i Bookie, Depphjärnan går bort intresserar mig inte och Harlem lät inte så kul heller tyvärr.
Handling:

17-åriga Jennifer försvinner från en fest. I en annan del av staden skålar hennes mamma Lollo in det nya året med sina gamla vänner, Nina och Malena. De har inte så mycket gemensamt längre, men familjernas nyårsfirande är fortfarande tradition.

När föräldrarna vaknar efter en kväll med för många glas och lite för mycket ärlighet är mardrömmen ett faktum.

Försvinnandet sätter vännernas värld i gungning och mörka hemligheter tvingas upp till ytan. Hur väl känner de varandra? Och vad hände egentligen på nyårsnatten?
Passar bra ihop
Handling:
1967. Medan London vaknar till liv av den nya ungdomsrevolutionen verkar förortsfamiljen Fischer tillhöra en äldre värld av konventionell stabilitet: den vackra och plikttrogna hemmafrun Phyllis är gift med Roger, en hängiven pappa med en karriär i utrikesdepartementet.

Men när en gammal väns tjugoåriga son kommer hem till familjen en varm sommarkväll och kysser Phyllis i den mörka trädgården efter middagen, händer något inom henne. I detta uppvaknande gör Phyllis ett val som går emot alla förväntningar på henne som hustru och mamma.
Handling:
I Hannas telefonbok finns mängder med namn, men när hennes liv plötsligt ställs på ända har hon ändå ingen att ringa. Inte ens Peter, hennes filmstjärna till pojkvän som säger sig älska henne över allt annat, finns där för henne. Hon kastar sin mobil i en gatubrunn och flyr på ren impuls till Los Angeles. Där återförenas hon med sin barndomsvän Gabriel - utan att berätta varför hon lämnat allt bakom sig. Gabriel drömmer om att bli musikalartist, men efter tio år i Hollywood bor han ovanpå ett garage och jobbar som poolskötare åt patologen Henry som är folkskygg och udda - och den vackraste man Hanna någonsin har sett.
📚📚📚📚
Ett gott nytt år är jag sugen på men den kan jag i och för sig lyssna på och det kan jag med Carpe fucking diem också. Där beskrev någon boken som tråkig.
Usch vad svårt, man kan hoppa och välja också eller välja en bok från tidigare lista.
Från tidigare finns bland annat dessa;
Svåra val, hihi. 

1 kommentar :

  1. Känner igen det där att det kan vara svårt att välja.😏 ha en fortsatt trevlig dag. Nina

    SvaraRadera