lördag 23 december 2023

Helgfrågan v. 51

 Jag tackar Robert som mejlade mig om att Helgfrågan inte var uppe, så här kommer den nu kraftigt försenad. Varför hade jag inte koll på detta då?
Jo, ibland blir det inte som man tänkt sig.
Här kommer förklaringen;
Den 7/12 gick jag hem för att vila mitt onda knä(överansträngt) och på måndagen vaknade jag upp med väldens förkylning, vilket gjorde att jag blev sjukskriven till den 20/12.
På kvällen den 20/12 ringer dottern och säger att de ska åka in på förlossningen för bedömning och undrar om jag kan ta Philip.
Väl på förlossningen blir hon igångsatt och hela natten har jag kontakt med henne, (inte mycket sömn där). Klockan 6.30 på morgonen kommer lille Theo till världen.(Nu har jag 4 barnbarn alla pojkar)
Så på torsdagen fick jag ta hand om storebror Philip, lämna på förskolan och hämta. Vi var också på Burger King och åt.
Så storebror fick ha lite mysigt. Jag hade honom även en stund på fredagen innan de kom hem från BB. Men nu myser de hemma.
En riktigt stolt storebror, men tyvärr gör det att vi får fira på varsitt håll då den lille är så skör i början och jag är fortfarande inte fri från min förkylning.
Nu till Helgfrågan;

Vad är läsplanerna inför jul?

Jag ska självklart läsa en del men främst blogga om böcker, mina anteckningsböcker är fulla med noteringar. för läst böcker har jag gjort en hel massa.
Ni har till den 28/12 på er att svara.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

5 kommentarer :

 1. Ibland kan det bli lite mycket. Men härligt att allt gick bra vid förlossningen. Grattis till föräldrarna! Och till dig förstås ;)

  SvaraRadera
 2. Grattis till fjärde lillgrabben! Och hår har han också, så söt! Lite synd bara att han får födelsedag så nära jul ... mitt äldsta barnbarn föddes 9 december och det känns också nära, för att inte tala om hur min pappa lyckades komma till världen prick på julafton! Men huvudsaken är ju att det är friska barn, firandet fixar sig alltid.

  SvaraRadera
 3. Underbart! Grattis! Hoppas ditt knä blir bättre, trevlig jul!

  SvaraRadera
 4. Bättre sent än aldrig! Grattis till lilla nya barnbarnet. Hoppas du får krya på dig och får en Bra Jul.

  SvaraRadera
 5. Ibland kommer mycket samtidigt, grattis till barnbarnet, hoppas du kryar på dig och att ni får en fin jul allesammans.

  SvaraRadera