söndag 25 maj 2014

Jojo Moyes - Livet efter dig

"En kärlekshistoria som får dig att gråta, skratta och bli arg allt på en gång"

Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans.

När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna.

Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. 

Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid. Hämtat från Bokus

Jag har hört många lovord om denna bok både på bloggar och på jobbet, men en bok höjd till skyarna, kan ibland bli en besvikelse. Så är inte fallet här, denna bok sträcklästes och nu sitter jag här rödgråten och ska ge mina tankar om den. Jag älskade personerna i boken. Lou Clark är underbar och egen och Will är envis och uppgiven, men lättar betydligt när Lou kommer in i hans liv. Lou hittar på massa aktiviteter för att få Will på andra tankar, men allt är inte lätt med en person i rullstol. Hon ordnar en utomlandsresa som blir jättelyckad. Det är en helt underbar kärlekshistoria och ett fruktansvärt sorgligt slut.Man får sig även en liten tankeställare, är det rätt eller fel?. BETYG: 5

E-bok (nedladdningsbar)
Filformat: EPUB med vattenmärke
Språk: Svenska
Utg.datum: 2013-12-13
Förlag: Printz Publishing
Översättare: Emö Malmberg
ISBN: 9789187343315

6 kommentarer :

 1. Nydelig omtale! Denne boken står i bokhyllen min og venter på å bli lest, og jeg gleder meg bare mer og mer :)

  SvaraRadera
 2. Roligt när en bok lever upp till förväntningarna! Jag har den kvar att läsa, så det låter bra att du gillade den. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men köp många näsdukar eller kanske du inte är lika blödig som jag.
   Mia

   Radera
 3. Mycket bra bok. Jag fick hem hennes Sophies historia här om dagen som jag hoppas på är lika bra :)

  SvaraRadera