måndag 27 april 2015

Sofie Sarenbrant - Avdelning 73

Kriminalinspektör Emma Sköld vaknar på sjukhus efter fem månader i koma. Det sista hon minns är att hon lämnade sin fyra veckor gamla dotter och åkte till stallet för att rida.
Under Emmas frånvaro har hennes sambos förra flickvän tagit på sig rollen som ny mamma. En uppgift hon trivs alltför väl med. Emma försöker febrilt tvinga fram minnen av ridolyckan och blir alltmer övertygad om att ett brott har begåtts. Men vem skulle vilja henne något illa?
Så länge Emma befinner sig på intensiven är säkerheten rigorös, men när hon flyttas till avdelning 73 kan vem som helst komma henne nära.
Avdelning 73 är en ny och krypande kuslig deckare av Sofie Sarenbrant. Det är den fjärde fristående boken om kriminalinspektör Emma Sköld. Hämtat från Massolit förlag

Vi börjar med det som var på minus kontot, en liten sammanfattning i början av boken hade inte varit fel. Denna bok tar ju vi där förra slutade, tror jag i alla fall för saken är den att jag minns inte riktigt.
Detta är en bok där en stor del utspelar sig i sjukhusmiljö och visst är det en läskig miljö, men det allra läskigaste på sjukhuset är kulvertarna. Synd att inget hände där, kanske kommer i nästa bok.
Så det positiva boken är jättespännande och har ett driv som gör att du absolut inte kan släppa den.
Den är lagom lång med relativt korta kapitel vilket gör den lättläst. Slutet var lite oväntat och jag väntar med spänning på en fortsättning.
Sammanfattning: Sjukt spännande bok med ett bra driv. Jag hoppas verkligen hon skriver på fortsättningen NU. BETYG 4+
E-bok (nedladdningsbar)
Filformat: EPUB med vattenmärke
Språk: Svenska
Utg.datum: 2015-04-13
Förlag: Massolit Förlagsgrupp AB
ISBN: 9789187783227
Tack till Massolit förlag för Rec.ex

5 kommentarer :

 1. Den ligger och väntar i ljudbokshyllan. Låter som att jag har spännande lyssning framför mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja verkligen, den kan du inte släppa i första taget.

   Radera
 2. Sjukt spännande i sjukhusmiljö. Där fick du till det ;) Den här vill jag läsa, men jag har någon bok före i serien att läsa först :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja läs dem i rätt ordning, det är nog bäst.

   Radera
 3. Håller med dig om sammanfattningen, kunde gott varit med där i början. I övrigt älskade jag den, så himla spännande.

  SvaraRadera