fredag 23 december 2016

Ingrid Elfberg - Den du borde frukta

En välkänd företagares kropp hittas flytande i Göta älv. Hans flotta lägenhet är tömd på allt av värde. Mordutredningen går snart in i en återvändsgränd men oväntat upptäcks märkliga likheter med andra fall där fler män har blivit plundrade och sedan försvunnit spårlöst. Alla har dejtat på nätet.

Zoras liv vänds upp och ned när hon får sparken från sitt jobb som copywriter på en reklambyrå i Stockholm samtidigt som hennes sambo gör slut. Hon återvänder stukad till barndomsstaden Göteborg och börjar nätdejta. Men hon inser att det vid snart fyllda femtio är svårare än hon väntat.

När hon är på väg att ge upp får hon kontakt med den kultiverade och charmige Carl. Men är Carl för bra för att vara sann? Varför vill han aldrig prata om sig själv och sitt förflutna? Döljer han något? Snart dras Zora in i smutsiga familjehemligheter, dramatiska händelser och en ödesdiger kamp mot en osynlig motståndare.

Den du borde frukta är en hyperaktuell psykologisk thriller som speglar farorna vi kan möta i vårt sökande på nätet efter den stora kärleken. Hämtat från Bokus

Jag fick hem Monster från Bokfabriken och då såg jag att det var en fristående fortsättning på denna bok. Så nu kan jag i lugn och ro läsa fortsättning för i alla fall för mig är det viktigt att ta böckerna i rätt ordning. En riktigt bra deckare om nätdejting som jag fann väldigt underhållande och ruskigt spännande.
BETYG 5
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (319.0 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Anna Maria Käll
Utg.datum: 2015-08-14
Förlag: Bokfabriken

ISBN: 9789176291450

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar