onsdag 21 december 2016

Eva Rydinger - Härifrån till verkligheten

Har vi rätt att bestämma över våra föräldrars livsval? Har vi rätt att bestämma över andras sorg? Och var börjar och slutar egentligen ett moderskap?
Den heta sommaren går in i augusti. Marianne lutar sig tillbaka i sin hammock och andas ut för att dottern Karin har rest tillbaka till Stockholm. Äntligen är hon befriad från dotterns misstrogna blickar.
I Stockholm våndas Karin inför hösten och stönar över författardrömmarna som rasar in på förlaget. Men en tanke har börjat ta form. Kan ett övertagande av skånelängan i Vejbystrand vara chansen till frigörelse från sorgen efter den bortgångne maken?
Marianne öppnar dörren för en rörmokare och hamnar i ett tvärdrag av känslor och tankar. Bor hon egentligen i sin dotters barndomshem eller i sitt eget vuxenhem? Varför hade hon aldrig valt, utan bara låtit saker ske?

”Härifrån till verkligheten” av Eva Rydinger släpps i maj 2016. Boken är en relations- och samtidsroman som tränger sig på i folkhemmet och utmanar både hjärta och tanke. En varm, engagerande och aktuell roman om skuld och kärlek mellan förälder och barn samt en oväntad kraft i en enkel majblomma.
Hämtat från Ordberoende förlag

Denna bok slukade jag, inte bokstavligt då.(Synd att jag inte bloggade om den med detsamma) Jag fann den mycket intressant, just mamma och dotter förhållandet och kan mycket väl tänka mig att det kan bli så. Jag kan till och med känna igen vissa delar. Bra skrivet av Eva Rydinger igen och tack för jag fick läsa boken. BETYG 4+
Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 267
Utg.datum: 2016-04-27
Förlag: Ordberoende Förlag
Medarbetare: Ceken, Michael (form)
Dimensioner: 215 x 145 x 15 mm
Vikt: 425 g
SAB: Hc
ISBN: 9789187595257
Tack till Ordberoende förlag och Eva för rec.ex

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar