söndag 24 januari 2010

Karin Brunk-Holmqvist - Sirila gentemän sökes - ljudbok


Sirila gentlemän sökes. Vi är två ensamstående damer, 81 och 79 år, varav en är lite halt. Vi söker var sin manlig vän. Vi vill gärna att ni bor i Tomelilla eller dess närhet och har bil så ni kan köra oss till Kivik när fruktträden blommar. / Sista försöket /.

Nu börjar äventyret! Alma och Margit vet inte riktigt vad sirila betyder, men det ser bra ut i kontaktannonsen, och nu väntar de ivrigt på svar. I väntan på trevliga män vänder Alma och Margit upp och ner på Solgläntans äldreboende där de bor temporärt. Deras hus ska jämnas med marken av Tomelilla kommun och i väntan på lägenheter bor de på pensionärshemmet. Där väntar utmaningar: Den bitska föreståndaren Ulla vet inte vem hon tampas med när hon trilskas med damerna, och oppositionsrådet Kjell får också sina fiskar varma. Gamla dam

sitter inte där man sätter dem! Kopierat ur Bokus

Suveränt bra,rolig och med ett bra budskap tycker jag. Jag skrattade högt flera gånger när jag lyssnade. Och de gamla damerna var så förnöjsamma, så skulle jag vilja vara som gammal.Man blir glad långt inne när man lyssnar.BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar