söndag 17 januari 2010

Carin Hjulström - Finns inte på kartan - Andra bokcirkelbok


Höstterminen på Journalisthögskolan i Göteborg närmar sig sitt slut. 23-åriga Frida Fors väntar spänt på besked om var hon ska få göra sin praktik. Hon vet att en bra praktikplats kan öppna dörrar till de åtråvärda jobben inom medievärlden.
Beskedet kommer som en kalldusch. Hennes charmige, begåvade pojkvän får drömplatsen på Aftonbladet i Stockholm, själv hamnar hon på Smålandsbladets lokalredaktion i Bruseryd, ett stillastående samhälle som knappt finns med på kartan.
När hon dessutom lämnas av pojkvännen känns det som om hon nått nollpunkten. Men mot sin vilja blir hon indragen både i sina medarbetares och bybornas personliga öden och växer som människa genom att hjälpa andra Kopierat ur Bokus

Jag är en riktig deckarälskare och läser inte så många romaner, så det är kul att bli "tvingad" att läsa den changern också. Boken är lättläst och väldigt charmig,även om jag har svårt att tro att en så ung tjej kan göra en sådan skillnad.Men det är positivt och bra, vid något ställe får man t.om ta fram näsduken eller så är det för jag är blödig. BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar