fredag 15 februari 2019

Eleonor Sager - Älskar, älskar inte

Emilia är dryga trettio och redo att köpa villa, vovve och en bättre begagnad Volvo. Barn vill hon också ha. Gärna många. Helst nyss. Hon är tillsammans med Charlie som inte verkar redo att ge upp sitt sorglösa surfarfliv, men hon väljer att blunda för den petitessen. Han vet nog bara inte om att han vill bli pappa. 
Lillasyster Madelen har precis allt hon vågat drömma om. Hon är nygift, har ett spännande jobb i tv-branschen och hennes lägenhet är som tagen ur en monter på möbelmässan. Allt är bäddat för nästa steg. Det är bara det att hennes biologiska klocka inte tickar, alls. 
När Madelen fattar ett beslut som Emilia inte kan stötta, hänger inte bara systrarnas relation på en skör tråd hela Madelens stabila grund svajar, och hon inser att hon kanske är på väg att förlora allt som egentligen är viktigt. Samtidigt ställs Emilia inför ett avgörande och till synes omöjligt val. Vågar hon låta hjärtat styra? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag tycker den var underhållande och lite roligt att två systrar kan vara så olika.
Det ska tydligen bli en serie om systrarna Lind och eftersom denna gav mersmak kan jag tänka mig lyssna på del 2. Bra uppläst av Anja.
BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (186.1 MB)
Språk Svenska
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2019-02-04
Förlag Lind & Co Förlag
ISBN 9789177799375
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar