torsdag 28 februari 2019

Helgfrågan v. 9

Det är ganska många som slutat blogga, jag har nog 3-4 på min lista minst, som inte bloggar längre. En del har gått över till Instagram, men en del har helt slutat helt. På måndagar är det ingen tematrio längre. Jag undrar 🤔 är livet för stressigt kanske eller vad beror det på?


Varför tror du många slutar blogga?

Bonusfråga: Ett tips på en bra bokblogg
(gärna en som inte redan finns i min lista)

13 kommentarer :

 1. jag har nog inte riktigt förstått poängen med instagram, bläddra bland andras foton, selfies, mat... tack vet jag bokbloggare som inte gett upp! Trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. Ja det är tråkigt att fler och fler bokbloggar försvinner, det är ju bland bokbloggarna jag läser recensioner, även om jag ibland läser någon på instagram men där vill jag gärna ha en kort text, mer som ett tips.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Supertråkigt men vi får väl hoppas det blir bättre.

   Radera
 3. Man får vara glad över att inte vara ensam kvar i Blogglandia ... för då vore det ju riktigt tråkigt ... Kommentarer är viktiga, helt klart. Nu har jag i dag exvis kommenterat hos alla som är med och besvarar Helgfrågan, från Hannele som var först (det är hon ju nästan alltid) t o m Bokraden, som publicerade nyss.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra jobbat! Jag ska också skärpa mig på den punkten. Tycker det är superkul att få kommentarer så då måste jag väl GE några själv också.

   Radera
 4. Jag har inte riktigt förstått grejen med instagram, tycker det är roligare med bloggar. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. mitt svar: https://mrscalloway.blogspot.com/2019/02/helgfragan-v-9.html

  SvaraRadera
 6. När det gäller Tematrion, så har ju faktiskt bloggaren förklarat varför det har tagit stopp. Men ibland försvinner de bara som en tunn rök, och det kan vara lite märkligt.

  SvaraRadera
 7. Jag skäms lite över att jag inte märkt att flera slutat blogga... Jag har ju bloggat nu i 8 år och under den tiden har bloggare kommit och gått. Men jag har svarat mer i mitt inlägg.

  SvaraRadera
 8. Jag är en av de som envist bloggar. Framförallt så bloggar jag för att jag kan skriva längre texter som är sökbara och där jag har en frihet att skriva långt eller kort, ha med foton eller bara ett omslag. För mig är bloggen en plats som bara är min, och jag skriver främst för mig själv. Sedan är det kul med läsare och kommentarer, men det är inte huvudsyftet.

  SvaraRadera
 9. Jag har instagram men blivit utloggad av någon outgrundlig anledning och inte loggat in igen. Lite kan jag sakna det för jag följde några som inte läste böcker utan besökte vackra religiösa och historiska platser vars bilder jag fick använda i undervisningen. Kanske ska jag logga in igen. Om det går.

  SvaraRadera
 10. Att bokbloggarna blivit färre är inget jag märkt av, såklart vissa slutat, men många fler har ju kommit till. Kanske det är själva deltagandet i veckoutmaningarna o.dyl. som avtagit? Instagram förstår jag inte storheten med, men har ju heller inte den erforderliga tekniken för att kunna använda mediet. Är ändå helt övertygad om att bloggandet passar mig vida mycket bättre, sen får det vara som det vill med allt annat. ;)

  SvaraRadera