söndag 28 juli 2019

Liz Fenwick - Främlingen från Cornwall

När hennes nittiotvååriga farmor Jaunty drabbas av sjukdom och blir för klen för att leva ensam flyttar Gabriella Blythe in hos henne i den avlägset belägna stugan vid havsviken Frenchman's Creek i Cornwall för att hjälpa till. Jaunty vägrar att lämna stugan där hon bott i decennier. En gång var Jaunty en berömd konstnär men lever sedan länge tillbakadraget, fortfarande upptagen av händelser i sitt förflutna som inbegriper ett skeppsbrott under andra världskriget.

Gabriellas och Jauntys stillsamma liv vid havet får ett avbrott när en främling dyker upp under en storm ute på havet. Fin, som främlingen heter, har sökt sig till Frenchman's Creek eftersom han ärvt en vackert målad akvarell med motiv av en ensligt belägen stuga och målningen har något med hans egen familj att göra. När Fin försöker undersöka historien bakom målningen samtidigt som han lär känna Gabriella och Jaunty uppdagas en märklig familjehemlighet om ett långtgående svek. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Den tog ett bra tag att vänja sig vid Rachel Molins röst, men efter ett tag gick det fint. Detta är tredje boken  i serien Cornvall men de knyter inte an vid varandra utan det är helt olika personer och ställen, men platsen är Cornwall. Bok nummer 1 serien gillade jag mest, denna var okej men inte mer.

BETYG 2
Format Ljudbok 
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (208.4 MB)
Språk Svenska
Serie Cornwall (del 3)
Inläsare Rachel Mohlin
Utgivningsdatum 2019-06-26
Upplaga 1
Förlag Norstedts
Översättare Örjan Sjögren
ISBN 9789113089959
Jag lyssnade på boken genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar