lördag 20 juli 2019

Ewa Klingberg - Nu stormar det i dalens famn

Medan snöflingorna dalar mot marken samlar Sandra sina kollegor på begravningsbyrån Tranan efter en skön julledighet. Wienerbröden står framdukade i personalrummet och allt verkar gå Sandras väg: kärleken mellan henne och Christoffer blomstrar, uppdragshögen växer och hon finner sig mer och mer tillrätta.
Men ett oväntat telefonsamtal visar hur bräcklig lyckan är. Det nya året, som började så hoppfullt, visar sig bli allt annat än lätt. Plötsligt befinner sig Sandra i ett läge med en haltande begravningsbyrå, en relation som knakar rejält i fogarna och en moster med hemligheter.
För att undvika katastrof behövs mod och viljestyrka, men har Sandra verkligen vad som krävs? Ska hon lyckas få Tranan på fötter så att försäljningsplanerna faktiskt kan gå i lås? Och kan Sandra själv hitta lyckan igen?
Nu stormar det i dalens famn är tredje delen i Ewa Klingbergs charmiga serie Begravningsbyrån Tranan. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Del 3 i serien om begravningsbyrån och det är lite kul att följa deras liv med både jobb och privat. Serien är lite mysig när man väl kommit över att det handlar om en begravningsbyrå. Dock tycker jag Ewas Huskvarnasvit är bättre, men det är väl en smaksak antar jag. 

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (99.1 MB)
Språk Svenska
Inläsare Rachel Mohlin
Utgivningsdatum 2019-06-11
Förlag Historiska media
ISBN 9789175458588
Jag lyssnade på boken genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar