måndag 8 juli 2019

Caroline Säfstrand - Villa Havsbris

Sophie återvänder motvilligt till sitt barndomshem, det gamla kurhotellet Villa Havsbris, som hon fått ärva efter moderns död. Hon vill inte vara här längre än nödvändigt och planen är att återvända till karriären och livet i Berlin så fort hon bara kan.

Att sälja ett nedgånget kurhotell är inte det lättaste, och hon får rådet att renovera det. Hon sätter in en annons om arbetskraft och inom kort flyttar tre väldigt olika men arbetsvilliga personer in, alla i behov av en paus i tillvaron. Det visar sig efter ett tag att deras bagage inte är så lätt som de påstått, men i takt med att huset förändras, så förändras också människorna i det.

I grannhuset, bor Ella. En gammal dam som i alla år skött den stora trädgården som omger villan. Ella är döv, vilket tillät Sophies mor Mona att lätta sitt hjärta i hennes sällskap. Men Ella kan läsa på läppar, och utan att Mona förstått det, avslöjade hon den hemlighet som skulle ha följt henne i graven. Nu står Ella inför ett dilemma. Ska hon berätta vad hon vet för Sophie? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag gillar verkligen Carolines sätt att skriva, det är så fint och man gillar både karaktärer och miljön. Ni som är lite skeptiska till feelgood böcker, läs denna så ändrar ni er säkert. Jag har läst alla hennes böcker utom en, så ni förstår att det är en bra författare. Detta är verkligen en bok att tycka om.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (165.0 MB)
Språk Svenska
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2019-06-20
Upplaga 1
Förlag Norstedts
ISBN 9789113098012
Jag lyssnade på boken genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar