torsdag 25 juli 2019

Liz Fenwick - Hemligheten i Cornwall

Jude får kalla fötter på sin bröllopsdag och låter sin blivande make stå och vänta vid altarringen eftersom hon aldrig dyker upp i kyrkan. Hennes fästman blir förtvivlad, hennes mor rasande och alla de upprörda bröllopsgästerna får nu något att samtala om ute på Cape Cod under det närmaste året.

Skamsen och skuldmedveten tar Jude sin tillflykt till Pengarrock, en fallfärdig herrgård i Cornwall där hon fått i uppdrag att katalogisera familjen Trevillions gigantiska bibliotek. Herrgården Pengarrock blir en perfekt tillflyktsort för Jude, eftersom den är full av historia och hemligheter. Men en ny ägare till Pengarrock dyker upp med vidlyftiga planer för huset och markerna. Jude känner sig manad att försvara Trevilion inför främlingen, hennes efterforskningar har nämligen lett henne in på upptäckten av en fruktansvärd tragedi som ägde rum för århundranden sedan, en dispyt om en förlorad skatt.

Den nye ägaren vill sätta ut Pengarrock till försäljning för att kunna genomföra sina planer och tiden håller på att rinna ut för Jude om hon vill avslöja hemlig-heten och hindra försäljningen. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Denna var riktigt mysig att lyssna på även om jag inte är van vid uppläsaren. Dock har boken vissa partier som känns lite långa och tråkiga. Så kan man ganska snart gissa sig till upplösningen.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (222.7 MB)
Språk Svenska
Serie Cornwall (del 2)
Inläsare Rachel Molin
Utgivningsdatum 2018-10-25
Upplaga 1
Förlag Norstedts
Översättare Örjan Sjögren
ISBN 9789113089300
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar