torsdag 18 juli 2019

Ewa Klingberg - Blott en begravning

När hösten infinner sig börjar Sandra så smått komma tillrätta med sitt nya liv i Tranås.
Tranan får i uppdrag att sköta en stor begravning och Sandra känner att hon kan lägga de ekonomiska bekymren åt sidan och istället fokusera på försäljningen av byrån. Hon ser framför sig hur hon om kvällarna ska krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en god bok medan höstvindarna viner utanför knuten.

Men när det visar sig att den avlidne är en känd skådespelare tvingas hon tänka om, särskilt nu när deras bäste begravningsentreprenör, Christoffer, har lämnat byrån. Samtidigt blir konkurrensen från den nyöppnade begravningsbyrån allt tuffare och trots Tranans goda inkomster räcker pengarna inte till.

När Sandra begår ett misstag som är oförlåtligt i den här branschen ser det riktigt illa ut för byrån. Med all sin kraft måste hon bygga upp företagets rykte på nytt och minimera felstegen i framtiden. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Del 2 i serien om Tranans begravningsbyrå, jag tycker det är häftigt att omslagen är nästan samma men årstiden skiftar. Det är väldigt korta "böcker" och man får knappt grepp om allt förrän de är slut. Trevlig läsning.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (109.4 MB)
Språk Svenska
Inläsare Rachel Mohlin
Utgivningsdatum 2019-04-16
Förlag Historiska media
ISBN 9789175458571
Jag har lyssnat på min bok genom Storytel
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar