onsdag 10 april 2024

Ann-Charlotte Persson - Värmande nystan för frusna hjärtan

Kvarteret Ekorren börjar sakteliga komma på fötter igen, här finns nu flera små butiker och kunderna strömmar till. Men även om affärerna går bättre så dyker nya svårigheter upp längs vägen.
I bokhandeln träffas varje månad ”Bokcirkeln på söder” och en gång i veckan är det stickkafé på det mysiga fiket Alfridas. Stickkvällarna är fyllda med värme och skratt, men under en av träffarna får Alice en stark känsla av att en av deltagarna döljer något …
Än en gång får vännerna i kvarteret gripa in, och med hjälp av medmänsklighet och en obruten vilja att stötta ska de nog lyckas ställa saker och ting till rätta.
 
”Värmande nystan för frusna hjärtan” är den andra delen i serien om det charmiga kvarteret i Jönköping. Hämtat från Storytel

 📕KORTRECENSION📗

Det var väl två år sedan jag läste del 1 i serien om Kvarteret Ekorren så jag kom inte riktigt ihåg alla karaktärer. Det kunde varit en resumé av något slag för det tog ett tag innan alla karaktärer föll på rätt plats. De har ju olika butiker i kvarteret så vem som var i bokhandeln och vem i blomsteraffären o.s.v. Det är en trevlig feelgood men jag tycker dock inte den är lika bra som förra boken. Jag tyckte det tog lång tid innan jag kom in i boken, kanske p.g.a. dåligt minne. Men visst var det stundom mysig läsning och även en del svärta som gav en bra balans, bra uppläst av Kerstin Andersson.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (287.6 MB)
Språk Svenska
Inläsare Kerstin Andersson
Utgivningsdatum 2024-03-11
Förlag Lind & Co Förlag
ISBN 9789189807006
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💚💙💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar