torsdag 28 februari 2019

Hett i hyllan #84

Då var det dags för Bokföring enligt Monikas Hett i hyllan. Denna gång är den en lite nyare bok som jag tar fram, nämligen Mikaela Bley Liv som är nummer 2 i serien om Ellen Tamm.
Handling:
Det är en varm dag i slutet av augusti när kriminalreportern Ellen Tamm lämnar Stockholm för att åka till sitt föräldrahem i Sörmland. Hon kan inte längre fly från det förflutna och de mörka minnen som väcktes till liv när hon rapporterade om fallet Lycke i början av sommaren. Nu ska hon tillbaka till platsen där allt började, när hon var åtta år och hennes tvillingsyster dog.När Ellen stannar för att tanka i Stentuna, utmed riksväg 52, får hon höra att en kvinna har hittats brutalt ihjälslagen vid en åker en bit därifrån. Ingen tycks veta vem hon var eller vad hon gjorde i trakten, och mordet skakar många i byn.
Ellen börjar nysta i den döda kvinnans öde och ju mer hon börjar gräva i vad som hänt, desto mer inser hon att småstadsidyllen rymmer mörka hemligheter och att det är mycket som inte är som det verkar. Inte minst när det gäller henne själv och systerns död.

Spänningsromanen Liv är den andra boken i serien om den egensinniga TV4-journalisten Ellen Tamm, och en fristående fortsättning på Lycke som kom ut 2015.
📕📗📘📒
Jag tänkte nämligen att det skulle få bli min serie för mars månad.
*Liv
*Louise
*Flickorna utan namn 18/7

5 kommentarer :

 1. Har läst en bok av den författaren och den var väl OK, men inte mer.

  SvaraRadera
 2. Den där tycker jag mig känna igen. Tror att även jag har den oläst i min hylla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där ser man får ta mig an denna snart.

   Radera
 3. Jag har första boken stående oläst.

  SvaraRadera