lördag 22 september 2012

Snacka om att tiden går fort

Tiden går så fort att man knappt hinner med, förra helgen var jättekul men den rusade förbi. På fredagen var det kick-off för oss på fritidshemmen. Platsen var i mitt garage så det var en hel del att fixa med. Det blev jättelyckat och det var himla god mat, vi hade beställt från en restaurang.
Dagen efter var det till att plocka i ordning och sedan göra sig färdig för kräftskiva.
Denna var hemma hos min väninna,hon bjöd på tilltugg och vi hade med oss dricka och skaldjur.
Tilltuget var en god västerbotten-paj och en ädelost-paj, mycket goda, samt två olika sorter pastasallad. Hon är verkligen duktig på att laga mat.
Min kära dotter och hennes pojkvän var med. 
Söndagen förflöt lugnt och stilla, dels p.g.a. jag hade lite kvar att läsa i "Illdåd" innan jag recensera den. Vad jag tyckte kan ni läsa här http://miaeggimann2.blogspot.se/2012/09/thomas-ericsson-illdad.html .
 Denna helgen däremot har de varit lite lugnare, just nu sitter jag och tittar på Avatar. Lustig film med blåa gubbar, väldig annorlunda alltså. Fast riktigt spännande.
Imorgon blir det först gym och sedan matlagning och lite strykning. För nästa helg bär det av till bokmässan i Göteborg..Jösses va kul det sak bli. Bland annat kommer....
Ingrid Betancourt till bokmässan, det ska bli intressant att lyssna på henne.
Ha det bra

1 kommentar :

  1. Du är verkligen duktig på att duka välkomnande och festliga bord! Minns bilden på ert julbord och det här festbordet ser helt suveränt ut!
    Så skönt att du fick gå bort kvällen efter, så att du inte behövde städa två kvällar i rad ;-)

    SvaraRadera