måndag 1 oktober 2012

Bokmässa del 1 - 2012

Vi åkte upp på Lördagen vid tiotiden, det tog knappt två timmar. Det regnade stundtals intensivt, men vår chaufför klarade det galant.
När vi parkerat och lämnat väskorna på Hotellet, var det dags för lite shopping.
Bilden är från Indiska i Göteborg, visst är det galet snyggt. 
Vi åt en lättare lunch på Leroy´s, Quesidillas med kyckling, mycket gott faktiskt.
Lite dyrt för en sådan "pytteportion", 160 kronor med ett glas vitt.
Efter en stunds shopping var det så dags att checka in på Hotel Gothia Towers, vi hade ekonomirum på fjärde våningen..Utsikten var en vägg,,inte så nice. Rummet var annars rätt okey,,men priset 1100 per person,,ja vad tycker ni? 
                             Bild från Gothia Towers hemsida
En säng med ett täcke och tre kuddar för två personer,,hur tänkte de??
Lite vitt vin i baren var inte fel, samtidigt kunde man spana på lite kändisar..Och visst såg man några stycken. Lasse Åberg, Unni Drogge, Tommy Körberg och Camilla Läckberg mfl.
Vi bokade bord i restaurangen till klockan 19.00. På menyn var det mest fisk och skaldjur.vilket passade mig bra. Jag bestämde mig för att testa deras berömda räkmacka,,Var den god?  Jo den var väldigt, väldigt god..
 Bild från Gothia Towers hemsida
När vi njutit av vår goda middag, tog vi den berömda hissen upp till SkyBar,,lite läskigt faktiskt.Utsikten såg man inte jättemycket av för det var så mörkt och alla fönsterplatser var upptagna..Nästa gång får man nog boka bord där.
 Bild från Gothia Towers hemsida
Gothia Towers håller ju på att byggas om, de mittersta tornet ska höjas några våningar och ett högre tredje torn ska byggas. Gångarna emellan fanns redan uppe.
Kvällen rundades av med en liten rabarberdrink innan det var dags att krypa ner i sängen..
Forts. följer

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar