söndag 7 oktober 2012

Martina Haag - Heja Heja - Ljudbok

Andaktsfullt sätter jag på mig springkläderna. Jag tänker börja försiktigt och inte göra det klassiska nybörjarmisstaget. Många sticker ju ut och tokspringer två mil det snabbaste de kan, kräks, gråter och hatar löpning resten av livet. Jag tänker börja på helt motsatt sätt. Jag ska springa enormt långsamt idag, och bara hålla på tills jag känner att det inte är kul längre, tills det gör ont eller blir obehagligt. Jag ska testa hur långt jag orkar springa utan att stanna, och sen kan jag gå tillbaks hem igen. Bra. Brabrabra.
Tolv minuter! Jag sprang i tolv minuter utan att stanna. Fan, vad jag är bra. I morgon blir det tretton. Det måste gå. Kan jag tolv, så måste jag kunna tretton.
Heja, heja! är en peppande löparbok för folk som tänker att de är för gamla/tjocka/trötta/ointresserade av att börja springa. Om hur du tar dig från att orka springa i tolv minuter, till att genomföra ett marathon och vara glad hela vägen. Kopierat ur Bokus

Jag har nog läst de flesta av Martina Haags böcker, de är grymt underhållande. Denna bok tycker jag är enormt peppande, jag börjar nästan fundera på att börja springa.
Hennes tänk när hon börjar springa skulle passa mig utmärkt,,kolla hur långt man orkar.
Denna bok är inte lika rolig som hennes andra böcker, men den har ju annat.
Kanske ska jag prova springa elljusspåret i vår, till dess blir det gym. BETYG:

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar