tisdag 23 oktober 2012

Jobba,träna, laga mat och sova......

MEN LÄSA DÅ...
...när ska jag hinna det.
Denna höst har dessutom inneburit två weekendresor och i november ska jag på en tredje. Plus att det händer lite andra saker som tjejträffar, konferenser m.m.
Nu på torsdag ska vi på pop-quiz och på Lördag är det dags för Boktjejträff.
Så till på Lördag måste jag läst ut Cirkeln, så jag har något att prata om..
Om vi ska ha någon bokcirkelbok tänker jag föreslå denna,,verkar himla intressant.Så älskar jag böcker som handlar om 2:a världskriget. Vi skulle haft en bok till denna gång också, men tyvärr fanns denna bara Inbunden.
Däremot har jag sett den kommer ut i excessform
Och även som ljudbok med Tomas Bolme som uppläsare, idag såg jag dessutom att den fanns på Storytel,,ja hur ska jag hinna det..
Fast det jag saknar är en riktigt bra deckare som trollbinder en,,typ som Millennium-serien..Hoppas Kepler nya är bra,,ser jag framemot.

2 kommentarer :

 1. Ja det där med att få tid över att läsa det gäller mig också men då få tid över att läsa "mina" böcker jag har valt själv nu när har så många rec. ex. att läsa sen bokmässan o det fortsätter att trilla in nya som de tre st. som kom i förra v. Tur att jag har kommit överens med ordinarie brevbärare att han plinga på min dörr o lämna pkt. för jag som förtidspensio. e nästan alltid hemma för då slipper jag sända maken så många gånger att hämta dem i den lokala ICA-butiken dit de sänder dem.

  Tack för din gulliga kommentar till min fototriss som jag e så stolt över även om mellansonen kanske inte e så stolt över bildvalet men jag tycker han e söt på den! Vi skulle nämligen leka fotomodeller o sitta o pluta med munnen som de gör de där "läppförstorade" flickorna så vi har en sådan blid på oss allihop.

  Kramis från Pockethexan själv som undrar om du har sett min kommentar hos dig på din andra blogg, den där du berättar om magsmärtor sen du varit i mitt hemland?

  SvaraRadera
 2. ...å så glömde jag att säga att jag förstår om du blir trollbunden när du lyssnar på herr Bolme som uppläsare för jag var på en bokrelease förra hösten o han läste då ett kapitel av Magnus Montelius "Mannen från Albanien" o fast jag hade läst boken kunde han gärna ha fått läsa ut hela boken för det blev verkligen som den personen han läste om även om det var mördaren, uppläsaren el. hans farmor.
  Om du inte har läst den kan jag rekomendera den för den bygger på verkliga händelse som hans familj har varit med om som kommunister i Sv. under "kalla kriget". Bara att få höra utdraget från Säpos hemliga arkiv är värt läsn. Tyvärr blev det viss inte han som fick uppdraget att bli uppläsar när det var dags för ljudbok även fast författaren ville det...o säkert alla vi som var där på releasen.
  Men jag fick herr Bolmes autograf i min bok så jag e nöjd!

  Kramis igen från en Pockethexa som har skrivit om boken på min blogg ifall du e nyfiken på den!

  SvaraRadera