torsdag 30 november 2017

Emma Ångström - Det sista experimentet

En ung kvinna vaknar inlåst i ett mörkt och kallt utrymme. Hon vet inte var hon är. Hon minns inte hur hon kommit dit. Det känns som om hon är levande begravd, som om hon vandrar omkring i en kista långt ner under marken. Någon verkar ha planer för henne, och undan för undan uppdagas den fruktansvärda sanningen.

Sommaren 1995 är den varmaste sommaren på decennier och fjortonårige Dante ska tillbringa lovet i pittoreska Sundborn hos sin excentriske farfar. Där finns också Signe som har en förkärlek för det ockulta och Dantes karismatiska barndomsvän Freja. Men sommaridyllen slås snart sönder och en ny värld öppnar sig när Freja drar in Dante i en virvelvind av svartkonst och okända krafter. Hämtat från Piratförlaget

📘KORTRECENSION📙
Den förra boken var så himla bra, så otäck, så scary och så himla förbannat bra. Så givetvis skruvade man upp förväntningarna. Tyvärr, tyvärr blev det inte samma hiss för denna. Något plattare, inte samma spänning. Ska man strunta i att läsa denna, nej absolut inte, men det är lite en annan bok, inte lika ryslig som förra boken.

BETYG 3+
Format Inbunden
Språk Svenska
Antal sidor 229
Utgivningsdatum 2017-09-05
Upplaga 1
Förlag Piratförlaget
Dimensioner 216 x 144 x 21 mm
Vikt 459 g
SAB Hc
ISBN 9789164205162
Tack till Piratförlaget för rec.ex

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar