fredag 15 juni 2018

Anethe Bergendahl - Livet blir aldrig som man tänkt

Jessica Schöön har nyss fyllt fyrtio och arbetar som sekreterare i Malmö. Äktenskapet med Niklas rullar på och deras femtonårs bröllopsdag närmar sig. Plötsligt över en kväll förändras allting. Det som absolut inte får hända - händer. Niklas lämnar henne. Jessicas tillvaro krossas. Förbjudna känslor pyser fram och det blir allt svårare för Jessica att behålla hemligheten utan att bli avslöjad.

Livet blir aldrig som man tänkt är första delen i en trilogi. Feelgoodroman om hur livet obarmhärtigt och drastiskt kan förändras på några få sekunder. Men vad händer när mattan bokstavligen rycks undan fötterna? När hela ens liv krackelerar och bara känns som en enda stor bluff. Romanen handlar också om hur man samlar nya krafter och mod för att gå vidare. Långsamt förändras Jessicas prioriteringar om vad som är viktigt i livet. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag kom aldrig in i boken riktigt, den var smårörig. Så kändes den väldigt barnslig, jag vet inte om det var storyn eller uppläsaren eller lite av båda. Den kändes också lite väl ytlig men man får hoppas författaren bättrar sig i bok två.

BETYG 2
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (225.6 MB)
Språk Svenska
Serie Jessica Schöön (del 1)
Inläsare Viktoria Flodström
Utgivningsdatum 2018-05-22
Förlag Word Audio Publishing
ISBN 9789188321039
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💛🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar