torsdag 28 juni 2018

Hett i hyllan #55

Torsdag och dags för Hett i hyllan som Bokföring enligt Monika håller i.
Denna köpte jag för 25 kr på Bokmässan och den hamnade i bokhyllan oläst.
Handling: Den tredje maj 2007 försvann Madeleine McCann från ett hotellrum på badorten Praia da Luz vid den populära portugisiska Algarvekusten.
Vad händer när den värsta sortens mardröm blir sann, när ens barn försvinner spårlöst och inte kommer tillrätta? Kate McCann berättar sin historia om vad som hände kvällen när Madeleine försvann och de förtvivlade åren efteråt. Det är en berättelse som inte lämnar någon oberörd.

I maj 2013 är det sex år sedan Madeleine McCann försvann. Men sökandet fortsätter och så länge hennes döda kropp ännu inte hittas lever hoppet om att hon ska återfinnas, någonstans, vid liv. 
Den verkar intressant men jag vet inte, tvekar lite.

5 kommentarer :

 1. Det har varit så mycket i tidningarna om hennes försvinnande att jag nog inte skulle vara intresserad just nu att läsa en bok om det.

  SvaraRadera
 2. Den boken står oläst även i min hylla. Den är säkert tung att läsa.

  SvaraRadera
 3. Det där är nog en bok som jag inte vill läsa, det kan ju bara vara spekulationer i den.

  SvaraRadera
 4. Jag har nog lyssnat på tillräckligt med många podcast avsnitt om hennes försvinnande så tror inte boken kan ge mig något nytt.

  SvaraRadera
 5. En så hemsk historia. Jag vet inte om jag hade orkat läsa den just därför. Vilken mardröm. Men säkert intressant på sitt sätt.

  SvaraRadera