söndag 9 juni 2019

Nu blev jag ledsen

Jag fick en kommentar på En smakebit idag som gjorde mig lite ledsen, eftersom användaren är anonym kan jag inte svara på hens blogg.
Jag väljer verkligen inte vilka kommentarer jag tar med eller inte, vet inte ens hur man skulle kunna göra något sådant rent tekniskt. Vi bokbloggare, där tror jag fler håller med mig, tycker det är superkul med kommentarer.
Dessutom har jag inte varit i närheten av en dator förrän nu eftersom jag bakar bullar.
Däremot kan det strula ibland när man lägger till en kommentar, jag har enorma problem med wordpress till exempel.
Nu ska jag ner till mina bullar igen, gjorde en experimentkaka som jag tror inte blev så bra och det rann ut i hela spisen.😭
Så efter bakning och städning av spis tittar jag in igen.

11 kommentarer :

 1. Men Mia, det här måste vara ett missförstånd! Du ska verkligen inte bli ledsen och ta åt dig! Personen som skrivit har nog lagt ner tid på sin kommentar och sedan publicerades den inte - och så trodde han eller hon att du med flit tagit bort den, när det egentligen bara var tekniskt tjafs.
  Jag vet hur man tar bort kommentarer (har gjort det flera gånger, när det varit oseriösa personers ovidkommande inlägg) men jag vet också hur OTROLIGT LÄTT det är att något fallerar när man skriver; i synnerhet mellan Blogger och WordPress som inte är särskilt kompatibla. Har hänt mig själv flera gånger. Det är inget att anklaga bloggaren för! Som du säger, så vill ju alla bokbloggare ha läsare som interagerar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Joelinda, det är bara det att det känns lite som personangrepp. Hen skriver att jag väljer ut kommentarer och det gör jag verkligen inte.

   Radera
 2. Om en person är dels anonym och även otrevlig ska du verkligen inte ta åt dig. Alla vi som följer dig vet att du aldrig skulle radera en seriös kommentar medvetet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cissi det känns inte kul när man är otrevlig.

   Radera
 3. Trist att personen tar det så. Lätt att kommentarer hamnar i sktäpposten, men det är ju verkligen inte meningen.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att det ser ut som om Anonym skrev en kommentar till längre ner och den kom med. Kan ju vara en annan med samma "namn" men språkbruket är detsamma.
  Kommentarer försvinner ibland och det är alltid tråkigt, framför allt om man, som Joelinda skriver, har lagt ner mycket tid på den. Då skriver man bara en ny och hoppas att den kommer fram. Och det händer även att den försvunna kommentaren dyker upp igen och så finns det plötsligt två nästan likadana. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst händer det, mig har det hänt ofta men det är bara att skriva nytt.

   Radera
 5. Förmodligen är det tekniskt strul, som sagt var mellan blogger o wordpress funkar det inte så bra. Jag måste använda min gmailidentitet för att det ska funka.
  Men oavsett så kan man ju hålla god ton och inte omedelbart tro att kommentaren är borttagen? Ta inte åt dig!

  SvaraRadera