torsdag 23 augusti 2018

Helgfrågan v.34

Då var det torsdag och Helgfrågan, det hoppas jag ingen missar. Om man tycker frågorna är tråkiga eller ointressant går det utmärkt att skicka nya till eggetbok@gmail.com. 
Jag gillar deckare och en och annan kärleksroman eller feel good, men emellanåt kan jag fastna för faktaböcker. Då är det nästan med alla säkert en bok om MAT.
Denna finns på min önskelista. Vilken faktabok är du sugen på?
Nu börjar hösten närma sig och man blir lite sugen på att hitta på något.
Bonusfråga: Vilket är ditt bästa weekendtips?


11 kommentarer :

 1. jag är dålig på att läsa deckare men håller på att lära mig, läser gärna böcker om författare. Jag är dålig på att testa ny mat, lär mig av barnen. Önskar trevlig weekend!

  SvaraRadera
 2. Jag valde en faktabok med ett nytt förhållningssätt till ämnet.

  SvaraRadera
 3. Ska fundera lite över denna och så återkommer jag i morgon med eget inlägg.
  Men däremot vill jag göra lite reklam för en inläggsserie som jag startade på min blogg i söndags. Min bokresa, som jag fick inspiration från förra veckans helgfråga, och på söndag tänkt jag gå vidare med deckare/thrillers.
  https://mittbokintresse.blogspot.com/2018/08/min-bokresa-1-introduktion.html

  SvaraRadera
 4. vilken vacker fackbok du har med. gillar också att läsa om mat, men jag gillar inte att laga maten. vilket är ditt eget weekendtips?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir att åka på Spa men det är lite dyrt

   Radera
 5. Matböcker är ofta väldigt vackra, men recept behöver man ju sällan nu när det bara är att söka på nätet! Fast jag har många kokböcker och återvänder till några.

  SvaraRadera
 6. Böcker om mat gillar jag! :) Men sallad har det blivit alldeles för mycket denna sommar, tröttnat lite faktiskt. Längtar efter kylig höst och varm mat; grytor, soppor o sånt. :D

  SvaraRadera
 7. Kokböcker läser jag sällan faktiskt men kan tänka mig att Myllymäki vet vad han sysslar med. Spa är ju urskönt! Vi ska på spa nästnästa helg och jag längtar SÅ.

  SvaraRadera