tisdag 22 februari 2022

Karin Johansson - Landvägarnas drottning

Ny, charmig serie om uppbrott och livskriser - och underkläder!

44-åriga Annie befinner sig mitt i en livskris. Efter att ha tillfrisknat från en allvarlig bröstcancer är hon tillbaka på det trygga, men tråkiga, jobbet i hemtjänsten. Förhållandet med Mårten knakar också i fogarna, speciellt när han nu har börjat sjunga i kör med den irriterande Carola. Till råga på allt har Annie dessutom blivit "kompisdumpad" av bästisen Åsa, som hon planerat att starta underklädesbutik med.

Vändningen kommer när Annie blixtförälskar sig i en högerstyrd Scaniabuss från sextiotalet och ger sig ut på landsvägarna för att sälja underkläder. Det blir några omvälvande veckor med kundmöten, nya vänskaper, bad i insjöar och vackra vyer i Hälsingland, Härjedalen och Dalarna. Det är dags för Annie att ta reda på vad hon vill med livet. Samtidigt bär hon på en gåta från sitt förflutna. Vet hon hela sanningen om vem hon är?

Landsvägarnas drottning är den första delen i Karin Jansons nya serie BH-bussen. En underhållande och annorlunda berättelse om uppbrott och mod i en tid i livet då många väljer att i stället luta sig tillbaka. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Detta är tydligen en ny serie som heter BH-bussen för Annie skaffar sig en gammal buss och eftersom hon har underkläder liggande så säljer hon dem i bussen. Boken var underhållande och charmig och jag ser verkligen framemot en ny del i serien.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (225.7 MB)
Språk Svenska
Serie Bh-bussen (del 1)
Inläsare Gunilla Leining
Utgivningsdatum 2022-02-09
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
ISBN 9789177715085
Min bok lyssnade jag på genom Storytel. 🚌🚌🚌

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar