onsdag 19 oktober 2022

Carole Matthews - Vårkänslor på Lyckans gård

Molly Baker trivs med sitt liv. Hon ska snart fylla fyrtio och bor på en stor bondgård på engelska landsbygden, omgiven av böljande dalar och mängder av djur. Till gården kommer också ungdomar som har det tufft i skolan, och Molly ser det som sin uppgift att hjälpa dem på rätt väg.

Men allt vänds upp och ner när Shelby Dacre en dag dyker upp. Han är en omtalad och oerhört snygg skådespelare, som också spelar huvudrollen som veterinär i en populär tv-serie. Han hoppas att Molly kan hjälpa honom med hans besvärliga son, Lucas. Det kan hon, men någon romantik har Molly Baker inte tid med.

Medan Molly kommer närmare både Shelby och Lucas hotas gården av nedläggning. Kan hon med hjälp av sina nya vänner rädda det viktigaste i hennes liv? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Gullig feelgood där du även får bekanta dig med lite djur på en gård och inte vilka djur som helst, de har minst sagt en egen vilja. Molly lever inte precis ett liv som gemene man gör utan hon ser till att djuren har det bra och tar hand om ungdomar som har det tufft.
Helt klart en godkänd feelgood med både lite sött och salt.(Den 16/11 kommer del 2)

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (366.6 MB)
Språk Svenska
Serie Lyckans gård (del 1)
Inläsare Anja Lundqvist
Utgivningsdatum 2022-01-12
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
Översättare Cecilia Falk
ISBN 9789177714835
Min bok lyssnade jag på genom Storytel💛💚💛 

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar