måndag 19 december 2022

Elenore Holmgren - Brittas arv

 Den efterlängtade uppföljaren till succédebuten Sista sommaren handlar om de spår en älskad människa lämnar efter sig.

När Adam kommer tillbaka till Lindö för första gången sedan Brittas begravning är ingenting sig likt. Hennes barn har inte hittat något testamente och alla är osams med alla. Karlsson har lämnat Lindö, ett hus har brunnit ner och det har börjat hända konstiga saker i bygden.

Trots att relationen med flickvännen Sara är skakig var det ett självklart val för Adam att åka dit. Han försöker få alla att bli vänner igen och vårda minnet av Britta. Men i stället hamnar han i blåsväder och hans gamla kriminella liv nafsar honom i hälarna. Han vill ingenting hellre än att Brittas arv ska få leva vidare på Lindö, men hur högt pris är han själv beredd att betala? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Jag var på Bokträff i Jönköping och lyssnade på när författaren pratade om sin bok Sista sommaren. Då berättade hon att hon inte tänkt skriva en uppföljare, men blev övertalad. Jag tycker uppföljaren är riktigt bra även om jag givetvis saknar Britta. Men visst är det roligt att veta hur det gått för de inblandade och den är nästan lika bra som föregående bok. Känslosam och engagerande bok och bra uppläst av Anna Maria Käll.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (327.6 MB)
Språk Svenska
Serie Lindö-serien (del 2)
Inläsare Anna Maria Käll
Utgivningsdatum 2022-10-26
Förlag Bazar Förlag
ISBN 9789180064262
Min bok var en ljudbok från Storytel 💛🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar