tisdag 27 december 2022

Sofia Fritzson -Två hjärtans karameller

När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger.

Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara Mickes företag som står på spel utan även hans hjärta.

Två hjärtans karameller är en mysig och romantisk julroman om stolthet, familjeband och förföriskt god fudge. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Det är del 1 av av systrarna Ljung och jag tror det finns tre delar. Superbra uppläst av Katharina Cohen och väldigt lättlyssnad, skönt också med en bok som inte är på 15 timmar.
En härlig mysig romancebok och lite choklad på det. Härlig och mysig.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (170.8 MB)
Språk Svenska
Serie Systrarna Ljung (del 1)
Inläsare Katharina Cohen
Utgivningsdatum 2019-10-04
Förlag Lavender Lit
SAB Hc
ISBN 9789187879647
Min bok var en ljudbok från Storytel 💚💙💜

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar