lördag 17 december 2022

Siri Gustafsson - Saffransdoft och längtan

Julglädjen i Malmö är plötsligt som bortblåst. Kajsa hade sett fram emot att äntligen få med sig pojkvännen Mårten hem till föräldrarna, men nu måste han såklart jobba istället. Varför är alltid jobbet prio ett, till och med på julafton? Mitt i sin besvikelse råkar Kajsa hitta en stuga utanför Vimmerby som får henne att drömma sig bort. Kanske skulle hon fira jul ensam på landet istället, långt ifrån storstadens alla krav? Hon bestämmer sig för att ta chansen.

Tobbes liv har inte alls blivit som han hade tänkt sig. Två dagar i veckan lämnar han sin ensamma lägenhet och åker ut till mamma Alfrida i Lilla Lyckan. Sedan pappa Björn gick bort har hon varit en skugga av sitt forna jag och huset hon bor i har gått samma öde till mötes. För att ha råd att fixa taket tar Tobbe beslutet att hyra ut den lilla stugan på tomten. Det är bara en sak han råkat låta bli att göra - nämligen att fråga Alfrida om lov. Och när den entusiastiska hyresgästen dyker upp, ja, då blir det plötsligt liv i luckan i den annars så sömniga lilla byn... Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

En liten kortroman med jultema. Det är helt klart en charmig och mysig feelgood  och EvaMaria Oria gör en bra uppläsning. Jag rekommenderar boken.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (113.2 MB)
Språk Svenska
Inläsare EvaMaria Oria
Utgivningsdatum 2021-11-02
Förlag Saga Egmont
ISBN 9788728045138
Min bok är en ljudbok från Storytel. 💛🧡🧡

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar