måndag 7 oktober 2013

Book shuffle tag. Tagg till alla Bokbloggare som vågar, vill och kan.

Jag har blivit taggad till en utmaning som heter Book shuffle tag, det är Caroline som har bokbloggen Bland böcker/
Regler: Sätt din musikspellista på shuffle. De fem kommande låtarna ska du para ihop med fem passande böcker som du har läst. Inget fuskande! Skippa inte en låt som du är missnöjd med.

*Love is strange - Mickey and Sylvia. Då tar jag den nya boken av Peo Bengtsson som finns skriven om här nedan. Den heter Kärleken passerade en gång, mycket bra bok.

*I will allways love you - Whitney Houston - Bibliotekskatten Dewey av Vicki Myron. Mina katter och mina böcker kommer jag alltid älska i alla fall.

*Be my baby - The Ronettes. Detta är en kärlekssång, men så mycket romantiska böcker läser jag inte längre. Så det får bli denna: John Green - Förr eller senare exploderar jag. Där spirade tonårskärleken och säkert ville Hazel ha kvar Augustus.

*All the Young dudes av Mott the Hoople. Här får boken om Zlatan Ibrahimovic komma, han är väl en Young dude, eller hur gammal är han nu?

*The Shoop shoop song av Cher. Jackie Collins bok Rockstar, där fattades inte pengar till att köpa det mesta för. Det är väl ingen bok jag rekommenderar.

Jag ska skicka taggen vidare och det gör jag till alla som jag har på min lista över bloggar intill, jag finns du inte där får du göra den också.
Ha en skön måndag.

1 kommentar :

  1. Kul att du ville vara med!
    Jag börjar bli väldigt nyfiken på "Kärleken passerade här en gång"...

    SvaraRadera