lördag 19 oktober 2013

Ulrika Davidsson - Kokbok om 5:2

Allt du behöver veta om 5:2-dieten!
5:2-metoden har på kort tid blivit oerhört populär. Genom att fasta två dagar i veckan går man inte bara ner i vikt, vetenskapliga studier visar att man även minskar risken för diabetes och hjärtsjukdom.

Metoden går ut på att man äter som vanligt fem dagar i veckan och fastar två dagar i veckan. Fastedagarna måste inte vara sammanhängande och man behöver inte avstå helt från fast föda, men man begränsar sitt kaloriintag. Som kvinna får man äta 500 kcal per dygn och som man 600 kcal.

Den här boken innehåller allt du behöver för att lyckas med 5:2-metoden: fakta, tips, råd, motivation och 100 lättlagade och välsmakande recept. Att beräkna kalorierna under fastedagarna är det som är krångligast med 5:2-metoden, men i den här boken är alla recept redan kaloriberäknade.

Om författaren:
Ulrika Davidsson är en av Sveriges mest kända och hyllade kostrådgivare och hälsoprofiler. Hon är också en av våra mest produktiva kokboksförfattare med 17 släppta och över en miljon sålda kokböcker sedan 2006. Ulrika skriver kokböcker med expertis inom viktnedgång och hälsa och har hjälpt tusentals svenskar till ett hälsosammare liv. Flera av Ulrikas böcker är översatta till alla nordiska språk och säljs även i USA.
Hämtat från Tukan förlag

Helt klart är att ska man ha någon bok om 5.2 dieten så är det denna. Hon förslår att man kör en vattenfast innan man startar, hon ger även andra bra tips. Recepten är "normala" de innehåller vanliga livsmedel och ser underbart goda ut. Den här kommer ligga på en synlig plats i köket och inspirera mig att följa dieten. BETYG 5.
Ulrika Davidsson
ISBN: 9789174018332
Utgivning: 2013, vecka 37
Format: 195x246mm (BxH)
Antal sidor: 160
Tack till tukanförlaget för recensionsexemplar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar