lördag 19 oktober 2013

Fixa julen : proffsens bästa tips för en lyckad jul - Liselotte Forslin,Birigitta Rasmusson, Jan Gradvall, Tove Nilsson och K-C Wallberg

I Fixa julen! har proffsen samlats för att dela med sig av sina bästa tips för en stämningsfull och avkopplande jul.

Var förberedd med glöggen till första advent. Lär dig planera julbordet för alla smaker. Och när julstöket är över och maten sjunkit undan bli inspirerad till en gnistrande nyårsfest!
Författarna är alla experter på sitt område men anpassar sina recept och tips så att det ska fungera även hemma hos dig.

Maten Liselotte Forslin, Tove Nilsson, Birgitta Rasmusson och KC Wallberg hjälper dig med recept på maten såväl till det klassiska julbordet som till det vegetariska baket och godiset.

Dryckerna Bengt-Göran Kronstam tipsar om dryckerna som passar både till skinkan och till nyårssupén.

Klapparna Mai-Lis Hellénius visar hur du slår in presenterna så att de blir de läckraste och mest personliga klapparna under granen.

Stämningen Catharina Lindeberg-Bernhardsson förgyller rummet och gör festfint med dukning och blommor.

Myset Jan Gradvall väljer julmusik och filmer som gjorda för att krypa upp i soffan och njuta av under mellandagarna. Hämtar från Ica bokförlag

Vilken bok, vilka bilder, vilka recept, en helt underbar bok alltså, jag längtar verkligen till jul nu. Så jag får chans att prova de läckra recepten.
Boken till och med luktar gott. Denna bok kommer jag nog bläddra i många gånger och när jag behöver lite inspiration. BETYG 5
ISBN
9789153439745
Format
Inbunden
Sidantal
160
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsdatum
2013-10
Genre
Mat & dryck
Tack till Ica förlag för recensionsexemplar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar