torsdag 21 april 2022

Helgfråga v. 16

Tro det eller ej men det är torsdag igen. Jag hoppas det fina vädret fortsätter för jag vill gärna få undan lite kvistar i trädgården. Men nu till frågan;

Nu är det vår och då får man kataloger för sommarböcker. Har du sett någon sommarbok du längtar efter att sätta tänderna i?
Denna lät väldigt intressant men jag har tyvärr inte läst de andra i serien. Detta är bok 5.
Handling:

När Frankrikes mest hyllade kock, Marc Fraysse, kallade in världspressen för att göra ett viktigt tillkännagivande sa ryktet att han var på väg att förlora en av sina tre åtråvärda Michelin-stjärnor. Men när journalisterna kom fram till Fraysses restaurang - avlägset belägen på en vulkanisk platå i Centralmassivet - möttes de i stället av nyheten att den store stjärnkocken blivit mördad. Tillkännagivandet förblev ett mysterium, och sju år senare är mördarens identitet fortfarande en gåta.
I Stjärnkocken kastar sig Enzo Macleod in i den franska haute cuisinens stora affärer och höga spel. Han följer Fraysses spår över den snöiga bergsplatån. Men utredandet av de komplexa relationerna kring den briljante och undanglidande kocken - en älskarinna, en svartsjuk hustru, en bitter matkritiker - visar sig också öppna upp sår ur Macleods eget förflutna.

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

4 kommentarer :

  1. torsdagarna duggar tätt nuförtiden. har läst något av Peter May som jag tyckt mycket om. vet inte om det är nödvändigt att läsa alla i tur och ordning?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej det vet inte jag heller för det är himla många böcker.

      Radera
  2. Tänk att det alltid kommer något nytt som man längtar efter. Bokomslaget såg inte så somrigt ut, men blir sommaren varm kanske det svalkar? ;)

    SvaraRadera