torsdag 15 september 2016

Eva Swedenmark och Annica Wennström - Hallon och hat

Det är juli och de hallon som inte plockats jäser. Samtidigt med sommarens tunga och söta doft gror någonting annat. Kärleken drabbar några, andra blir övergivna och hatet ligger snubblande nära den tidigare kärleken.

Liselotte drömde om en ny kärlek, men när hennes förhoppningar grusas kastar hon sig in i arbetet. Hon fortsätter att överraska både sig själv, sina vänner och företagarna i Östersund. Hon är full av idéer som går lättare och lättare att genomföra. Men när dottern Sandra fäster sin kritiska tonårsblick på henne inser hon att hon inte längre kan undvika de svåraste frågorna. Var det så här hon tänkt sig livet? Vart tog kärleken vägen?

Susanne och Håkan kämpar vidare för att deras nya ömtåliga relation ska accepteras. Anita känner hur marken skälver under henne när hon utmanar allt hon någonsin trott på. Hur klarar hennes man Börje de omvälvande förändringarna? Linda gör en tvärvändning som påverkar livet för både henne och Anders. Hon vågar ta plats igen.

Elias flyr till sin pappa Mario som vacklar under ansvaret. En dag står han plötsligt i Liselottes yogalokal och letar efter en annan dimension i tillvaron.
Hallon och hat är den tredje fristående delen i romanserien om Familjen kring La Stella.
Hämtat från Bokus

Jag har läst/lyssnat på de andra så självklart måste jag lyssna på slutet också. Trion är helt klart värd att lyssna på, Callin Öhrvall Delmar har en trevlig röst som passar sig till denna typ av bok. Det handlar om relationer mellan de olika i Familjen kring La Stella, jag gillar att även de äldre får ta plats i boken. Slutet kanske blir lite väl tillrättalagt men jag kan inte tänka mig det på något annat vis heller. BETYG 4
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (185.4 MB)
Språk: Svenska
Inläsare: Callin Öhrvall Delmar
Utg.datum: 2016-07-06
Förlag: Lind & Co Förlag
ISBN: 9789174616590
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar