söndag 25 september 2016

Fabian Göranson och Johanna Gustafsson och Jan Kustfält och Johan Wanloo - Knas på kalas

Det är dags för fest - och du är bjuden! Knas på Kalas är den knäppaste partyguiden du aldrig kommer behöva. Lär dig allt om de sämsta skivorna, de äckligaste chipssmakerna, de pinsammaste skämten och de fulaste dekorationerna. Här får du tio nya varianter på ryska posten, här hittar du tjugofem bortförklaringar för att slippa dansa och här släpper vi de topp arton bästa sätten att bli utslängd från en fest.

Knas är en seriebok fylld av sjuk humor för friska barn, nyttiga galenskaper för tokstollar och fåntrattar. Det finns så mycket kloka böcker som gör oss till bättre människor, Knas är boken för dig som kanske vill bli en lite sämre människa, i alla fall på låtsas.

Bakom Knas ligger några av Sveriges vansinnigaste och mest briljanta serieskapare, som Stina Hjelm, Johan Wanloo och Hanna Petersson.

Varning! Tråkmånsar och dönickar bör unvika denna bok. Kan leda till gapflabb och närmast hälsovådliga skrattattacker. Hämtat från Raben&Sjögren

Detta är en samling serier av olika tecknare av skiftande kvalitet. Denna serie kändes lite väl långt ifrån min humor tyvärr. Den som jag tyckte var lite småkul var En brat i skogen. BETYG 3-
Häftad
Språk: Svenska
Läsålder: 9-12 år
Antal sidor: 74
Utg.datum: 2016-08-25
Upplaga: 1
Förlag: Rabén & Sjögren
Medarbetare: Göranson, Fabian (red.)
SAB: Hcf
ISBN: 9789129699920
Tack till Raben&Sjögren för rec.ex
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar