måndag 12 september 2022

Helena Kubicek Boye - Fallet med det mystiska blodet

Första delen i ny spännande deckarserie för bilderboksåldern!
Häng med på det första fallet för Jojos deckarklubb! När Jojos hund Doris hittar blod på en bänk i den lilla staden förstår Jojo genast att något mystiskt måste ha hänt. Tillsammans med sina vänner tvillingarna Otto och Einar bestämmer hon sig för att lösa fallet. Utrustade med förstoringsglas, den nyfikna hunden Doris och mycket livlig fantasi sätter de igång. Men det visar sig ganska snart att allt inte är som de först trott!

En rolig och fartfylld bilderboksdeckare för kluriga barn som vill ha lite mer text än i en vanlig bilderbok. Läsålder från ca 4-5 år.

Helena Kubicek Boye är psykolog och har skrivit populära deckare för vuxna. För barn har hon tidigare skrivit de uppmärksammade böckerna Sömnsagor och Sov gott!. Andrea Femerstrand är illustratör och concept artist, förutom illustration jobbar hon även med spel.

📕KORTRECENSION📗

En trevlig barnbok som är snäll och mysig, dessutom fantastiska illustrationer av Andrea Femerstrand. Denna bok skulle mycket väl passa de yngre barnen eftersom den inte är så otäck, dessutom är den lite smårolig.

BETYG 4
Format Inbunden
Språk Svenska
Serie Jojos deckarklubb (del 1)
Läsålder 3-6 år
Antal sidor 32
Utgivningsdatum 2021-05-07
Upplaga 1
Förlag Rabén & Sjögren
Medarbetare Goffe, Anna (form)
Illustratör/Fotograf Andrea Femerstrand
Dimensioner 261 x 201 x 7 mm
Vikt 286 g
SAB Hcf
ISBN 9789129729733
Min bok läste jag genom Storytel. 💛🧡💛

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar