torsdag 23 mars 2023

Anna Alemo - Minnen och månsken

Att hångla med en känd skådespelare på nyårsfesten är inte helt genomtänkt. Att dessutom bli påkommen av sin sambo gör inte saken bättre. En sambo som dessutom står redo med diamantringen i fickan.

Klara vet att hon har gjort bort sig och flyr till sommarstugeområdet Boklyckan för att slicka sina sår. Klaras och Christoffers fritidshus är ännu bara en byggarbetsplats, så Klara flyttar in i gäststugan tillsammans med katten Polly.

Omgiven av den vackra bokskogen vandrar Klaras tankar. Borde hon försöka lappa ihop det med Christoffer? Vad känner hon egentligen för den flirtande skådespelaren? Och finns det jobb för en eventplanerare i Boklyckan?

Minnen och månsken är en varm och humoristisk berättelse om att våga följa sin egen väg. Det är tredje delen i feelgoodserien Boklyckan om det lilla fritidshusområdet med samma namn. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Del 3 i serien Boklyckan och enligt mig den absolut bästa, den tog ut svängarna lite mer.
Klara gör ju bort sig ganska rejält och flyr till Boklyckan och där känner jag nog igen mig lite. Jag är bra på att göra bort mig. En jättemysig feelgood och väldigt bra uppläst av Ellen Jelinek. Ett klart plus att en katt är med.🐈 En fråga bara: Finns det någon ledig stuga på Boklyckan?

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (210.4 MB)
Språk Svenska
Inläsare Ellen Jelinek
Utgivningsdatum 2023-02-14
Förlag Historiska media
ISBN 9789177898115
Min bok var en ljudbok från Storytel. 💙💚💙

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar