fredag 17 mars 2023

Camilla Thelander Eng - Croissanter och kuriosa

När Hannas äktenskap sätts på paus, och maken tar med sonen till andra sidan jorden, står hon ensam kvar i Stockholm. En lång vinter väntar, och Hanna inser att hon behöver förändring, samt att slicka såren efter flera års kamp mot utbrändhet.

Hon packar sina väskor och kör ner till vackra Gränna i Småland, där hennes älskade moster bor. Vid Vätterns strand hittar hon ett lugn hon länge saknat och kreativiteten väcks till liv. En dag när hon hjälper sin moster att rensa ur ett dödsbo tänds idén om att starta en liten antikbod med tillhörande kafé.

Dödsboet väcker också en nyfikenhet på mannen som bodde i huset före mostern. Han sägs ha levt ett tillbakadraget liv i ensamhet, men varifrån kom intresset för antika franska möbler? Om vem är kvinnan som skrivit breven som Hanna hittar i en låda på vinden?

Croissanter och kuriosaär första delen i Grännasviten. Det är en finstämd feelgoodroman om att komma tillbaka och ta kommando över sitt liv. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Härliga och sympatisk karaktärer som man fastnar för, ja hennes man är det väl lite si och så med. En bra historia med lite mystiska brev som gjorde en nyfiken. Bra man tar upp utbrändhet som tyvärr många drabbas av i dagens samhälle. Den var både mysig, charmig och jag blev sugen på mer.

BETYG 4
Format LjudbokFilformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (242.7 MB)
Språk Svenska
Serie Grännasviten (del 1)
Inläsare Viktoria Flodström
Utgivningsdatum 2023-02-22
Upplaga 1
Förlag Printz Publishing
ISBN 9789177716334
Min bok lyssnade jag på genom Storytel. 💚💙💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar