onsdag 15 mars 2023

Anna Alemo - Hemligheter och hängmattor

Vid en mysig badsjö i den skånska bokskogen ligger fritidshusområdet Boklyckan. Det är hit Agnes flyr i panik när en journalist snokar i hennes privatliv. Att hennes mamma är en känd före detta skådespelerska har inget med Agnes att göra. Hon har medvetet valt bort rampljuset och så ska det förbli.

Men både grannarna och hyresvärdarna är påflugna. Folk i Boklyckan förväntar sig fika och samvaro, vilket inte är idealiskt om man vill förbli anonym. Den introverta Agnes kämpar med näbbar och klor för att inte bli indragen i gemenskapen, och när hyresvärdens son Simon påstår att han känner igen Agnes känner hon att det är dags att ge upp och åka hem. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Detta ska bli en serie från platsen Boklyckan, i denna bok behöver Agnes komma ifrån en journalist och hamnar på Boklyckan. Det är en mysig feelgood bok med en stor portion kärlek, förvecklingar och massa intressanta karaktärer. Det jag saknade lite är att den inte var så rolig, Anna brukar skriva väldigt roliga böcker, men kanske inte denna serie. Men självklart ska jag läsa de andra delarna.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.6 MB)
Språk Svenska
Serie Boklyckan (del 1)
Inläsare Ellen Jelinek
Utgivningsdatum 2022-04-27
Förlag Historiska media
ISBN 9789177898078
Min bok var en ljudbok från Storytel. 💚💙💚

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar