tisdag 21 mars 2023

Frida Gråsjö - Argbiggornas antikvariat

Agatha »Agge« Blom är arg. Hennes liv har inte alls blivit som hon tänkt sig. Vid det här laget skulle hon rest jorden runt och haft både man och barn. Dessutom missköter den odräglige hyresvärden underhållet av hennes älskade antikvariat och grannarna i kvinnokollektivet är onödigt påträngande.

När fastigheten bredvid säljs och den nye ägaren visar intresse även för antikvariatet snurrar tankarna i Agges huvud. Kanske borde hon ta den enkla vägen ut och avsluta sitt kontrakt i förtid, något hyresvärden med alla medel försöker få henne att göra. Men när den nye vaktmästaren får det att pirra i magen på henne och kvinnokollektivet visar sig från sin bästa sida kommer hon på andra tankar - åtminstone tills hyresvärden börjar ta till ännu värre övertalningsmetoder.
Nu behöver Agge fundera ett extra varv på om ensam verkligen är stark, eller om alla ibland behöver lite hjälp från sina vänner. Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Del 2 i Rosnäs-serien som jag valde att lyssna på med bästa Julia Dufvenius som uppläsare. En lättläst och underhållande feelgood med starka kvinnor och någon lite arg😠 . Helt klart godkänd nu nästa i serien.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (190.6 MB)
Språk Svenska
Serie Rosnäs-serien (del 2)
Inläsare Julia Dufvenius
Utgivningsdatum 2022-05-02
Förlag Modernista
ISBN 9789180235082
Min bok lyssnade jag på genom Storytel 💜🤎💜

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar