onsdag 22 mars 2023

Frida Gråsjö - Champagnekorkar och cateringkaos

Cecilia »Cilla« Blom sitter fast i vardagspusslet. Det är slitsamt att driva företag och cateringfirman går knappt runt. Att vara mamma till tvillingflickor tar också på krafterna, och det blir inte lättare när relationen till maken Dieter knakar i fogarna.

När tv-programmet Kär och galen ska spela in några avsnitt i Rosnäs blir Cilla indragen i en matlagningstävling med chans till en stor prissumma och en egen tv-show. Men motståndet i form av den galna countrysångerskan och grillspecialisten Maggan är tuffare än vad Cilla trott. Maggan tycks spela fult och nu är det upp till Cilla att testa vad hennes eget samvete tillåter.

Mycket står på spel och Cilla ser en chans att rädda sin cateringfirma. Samtidigt måste hon bestämma sig för om hon kan, och vill, lappa ihop sin familj. För vilken sorts frihet är det egentligen hon är ute efter? Hämtat från Bokus

📕KORTRECENSION📗

Den här gillade jag, spännande med tv-programmet där Cilla ska laga mat. Så blir man lite småsugen på allt hon lagar, njaa inte ostron då, där går gränsen. Boken var välskriven och väldigt lättlyssnad. En toppen feelgood med inslag av spänning och läskande mat. Del 4 "Drömläge för dystra hjärtan" finns redan ute och den ska läsas inom kort.

BETYG 4
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (200.9 MB)
Språk Svenska
Serie Rosnäs-serien (del 3)
Inläsare Julia Dufvenius
Utgivningsdatum 2022-06-27
Förlag Modernista
ISBN 9789180235099
Min bok var en ljudbok från Storytel, men jag fick den även som e-bok från Modernista. 💜💙💜

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar