torsdag 10 augusti 2017

Annette Haaland - Pastor Viveka och hundraårsjubileet

Det har blivit dags att fira Gamla Enskedes hundraårsjubileum, något som alla tycker bör ske på den årliga julmarknaden. I övrigt har medlemmarna i jubileumskommittén olika åsikter om hur det ska gå till. De bakande tanterna i kyrkan är till exempel arga på paret i den stora villan på kullen som de tycker försöker ta över jubileet genom att vilja sponsra allt och bjuda alla på mat och kaffe. "Vem ska i då komma till vårt kafé?" undrar Selma och Viola.

Pastor Viveka måste navigera sig fram genom allt detta, samtidigt som hon går på kurs för att lära sig att uttrycka sina känslor på ett nyanserat och balanserat sätt, har bekymmer med en veckopendlande man, en obstinat tonårsdotter, ansvar för en fryst laxforell som en av tanterna har vunnit på lotteri samt sina egna existentiella funderingar och tvivel. Som om inte det räckte inträffar snart ett nytt, förbryllande mord i kyrkans närhet. Hämtat från Bokus

📗KORTRECENSION📕
Det är en typisk lagom bok, lite trevlig att lyssna på medans man gör annat. Karaktärerna är nog styrkan i boken, för det är en del roliga udda personer. 
Jag kommer absolut lyssna på fortsättningen.

BETYG 3+

Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (179.2 MB)
Språk Svenska
Serie Pastor Viveka (del 2)
Inläsare Anna Maria Käll
Utgivningsdatum 2016-11-04
Förlag Bonnier Audio
ISBN 9789176513446

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar