lördag 5 augusti 2017

Jenny Colgan - Den lilla bokhandeln runt hörnet

Nina Redmond älskar böcker. Att para ihop rätt bok med rätt läsare är hennes passion. Men när stadens bibliotek lägger ner står hon plötsligt utan jobb. Med bilen full av övergivna böcker vet hon inte vad hon ska ta sig för.

Efter ett möte med en karriärcoach får hon en idé. Hon ska starta en egen bokhandel, på hjul! Hon hittar den perfekta lilla varubussen i en annons. Det är bara ett problem hon måste flytta till Skottland.

Fast besluten att leva ut sina drömmar, och med styrkan hos sina romanhjältinnor Katniss Everdeen och Elizabeth Bennet i ryggen, tar hon steget ut i det okända. Hon lyckas förvandla den gamla bussen till en rullande bokhandel och ger sig ut i grannskapet, men att locka till sig de svårflirtade skottarna blir inte lika lätt som hon först trott.

Hon får möta en mängd människor som både förgyller och förpestar hennes tillvaro, exempelvis den barske bonden Lennox och den charmige tågkonduktören Marek.
Hämtat från Bokus

📙KORTRECENSION📕

Jag har bara älskat alla hennes böcker om Bageriet vid Strandpromenaden, så när jag skulle lyssna på denna var förväntningarna skyhöga. Det blev lite platt fall, den saknade mycket av charmen från de andra böckerna. Och ändå var det som ett försök att efterapa de tidigare böckerna. Men som trevligt tidsfördriv funkade den.

BETYG 3
Format Ljudbok
Filformat Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (226.0 MB)
Språk Svenska
Inläsare Kerstin Andersson
Utgivningsdatum 2017-07-04
Upplaga 1
Förlag Massolit förlag
Översättare Birgitta Karlström
ISBN 9789176793251

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar