lördag 2 april 2016

Anna Jansson - Rädslans fångar

Det är juni i Visby. Maria Wern och hennes kollegor på länskrim förbereder sig inför sommarens invasion av festande turister. Då flödar narkotikan över ön. Ryktet talar om en stor inhemsk producent av cannabis. En ny odling, omöjlig att upptäcka.

Vädret är helt ur led. Stormarna når orkanstyrka och all båttrafik måste ställas in. Politikerveckan i Almedalen får en dramatisk start då ett brutalt mord sker - en 30-årig kvinna, gift med en ung politiker, hittas död i hemmet.

I Tingstäde på norra Gotland har samtidigt en liten grupp människor samlats i hemlighet för att invänta jordens undergång. Sedan mitten av 1700-talet har vetskapen om den yttersta tiden gått i arv i trakten, och ett astronomiskt ur med anor från Christoffer Polhems tid tickar obönhörligt mot den sista dagen. Hämtat från Bokus

Det började himla bra och allt var upplagt för en jättebra story men sedan blev det lite rörigt och då tappade jag fokus. Så då fick man backa ljudboken och det fick jag göra några gånger under läsningen för jag inte hängde med. Det har jag faktiskt inte behövt göra med Annas böcker tidigare.
Slutet var lite väl overkligt. Men som jag sagt tidigare bra underhållning och bra uppläsare, fast denna var sannerligen inte den bästa i serien. Och jag glömde den rätt fort. BETYG 3
Ljudbok (mp3 cd)
Språk: Svenska
Serie: Maria Wern (del 17)
Antal sidor: 1
Inläsare: Marie Richardson
Utg.datum: 2016-03-09
Upplaga: 1
Förlag: Norstedts
Dimensioner: 125 x 139 x 6 mm
Vikt: 56 g
SAB: Hc
ISBN: 9789113071152
Köp boken hos Bokus eller Adlibris eller Cdon

2 kommentarer :

  1. Måste ta tag i min hög med olästa Anna Jansson böcker! :)

    SvaraRadera