måndag 15 februari 2016

Jan-Philipp Sendker - Konsten att höra hjärtslag.

Vacker kärlekssaga som erövrat världen
Konsten att höra hjärtslag av Jan-Philipp Sendker är en storslagen kärleksroman. En modern saga och internationell bästsäljare som nu sålts i närmare en miljon exemplar.

Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund.

En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.

Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt. Hämtat från Bokus

Det här är en fin berättelse som faktiskt fångar mig totalt. Det är en väldigt annorlunda kärleksberättelse om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna. Jag kan se allt framför mig hur han bär henne på ryggen uppför kullarna i Burma och hon är hans ögon. Jag gillade denna och tänker verkligen läsa fortsättningen.  BETYG 4
Mp3-bok (nedladdningsbar ljudbok)
Filformat: Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (195.5 MB)
Språk: Svenska
Utg.datum: 2015-07-17
Förlag: Bonnier Audio
Översättare: Lena Torndahl
ISBN: 9789176510926
Köp boken på Bokus eller Adlibris eller Cdon

4 kommentarer :

  1. Åh du har verkligne gjort mig intresserad nu! :) Den låter fantastisk!

    SvaraRadera
  2. Jag älskade verkligen denna. Så annorlunda och vacker kärlekssaga.

    SvaraRadera