onsdag 12 augusti 2015

Med små steg går det framåt

Jo visst går det åt rätt håll, inatt har jag fått sova så de känns bra. Men ändå på måndag ska jag börja jobba halvtid med ett gäng 8 åringar. När man själv känner sig som 80 år.
Det som är jobbigt är att jag är lite darrig och så gör det fortfarande lite ont, så blir jag så sjukt andfådd när jag går uppför trappan och sådant
En annan sak som oroar mig är min huvudvärk.
För tio år sedan låg jag inne på sjukhus i 2 veckor för högt blodtryck och de tabletter jag fick då har jag ätit sedan dess och blodtrycket har varit okey.
Nu tar denna läkare bort en tablett som han tror orsakar SLE, men den ersätts inte med någon annan.
Så är det inte ens säkert jag har SLE.
Idag försöker jag småplocka lite hemma men det är verkligen baby steps.
Jag läser en hel del men boken jag fastnat för nu är Polarnatt.
Oj vad bra den är.
Fast denna är bra också.

8 kommentarer :

 1. Låter verkligen som du har det jobbigt just nu. Kram på dig!!

  SvaraRadera
 2. Känns konstigt att de tar bort en medicin men inte ersätter den med något annat, speciellt när det gäller högt blodtryck.

  SvaraRadera
 3. Låter som om du har det riktigt tufft nu. Jag skulle nog be om en kontroll innan jag gick tillbaka till jobb. Det är ju aldrig bra att utsätta kroppen för smitta när man inte är riktigt återhämtad. Och ta bort en blodtryckstablett, låter konstigt......

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej visst är det konstigt, värsta experiment.

   Radera
 4. Jag undrar om du inte ska be om förlängd sjukskrivning. Med det du går igenom får du absolut inte gå tillbaka till jobbet för tidigt, speciellt inte som det kommer att krylla av smittor som du kanske inte klarar att stå emot. Och kolla upp medicineringen, de får inte experimentera med dig! Varm kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anni jag ska ringa imorgon men de är snälla på jobbet så jag jobbar bara förmiddagar denna veckan. Mest planering och sådant.

   Radera