torsdag 13 augusti 2015

David Batra - Gevär säljes p g a dödsfall

Nu har han gjort det igen! David Batra har för fjärde gången helt skamlöst låtit andra producera en bok åt sig. Vi är många som har skrattat åt hans hejdlöst roliga böcker med svenska folkets arga lappar och insändare. Den här gången ger sig "författaren" på det kanske svenskaste som finns - våra Blocketannonser.
David har alltid fascinerats av roliga annonser och han älskar att utforska svenskarnas kommunikation med sin omvärld. Så att göra en djupdykning i Blockets annonsarkiv kändes givet. Resultatet är en närgången studie av den svenska folksjälen. Hur ser våra hem ut? Vad kör vi för bilar? Vad vill vi verkligen bli av med och vilka är våra innersta drömmar? Är det möjligt att få svar på alla dessa existentiella frågor genom att bläddra i en bok med en massa tramsiga annonser på nätet? Nej, såklart inte. Men roligt blir det!
Vi får titta närmare på allt från motordrivna barstolar och pansarbilar till ett fritidshus i den halländska semesteridyllen Snorrslida. Allt går som bekant att sälja och svenska folkets kreativitet ser inga gränser. En oöppnad kaffeburk från 1977, urin från en brunstig vildsvinssugga och en samling bilder på tv-profilen Andre Pops är bara några av alla nyttoprodukter som är med i boken.
Gevär säljes p g a dödsfall är fullmatad med de roligaste, konstigaste och sjukaste Blocketannonserna som publicerats. Tillsammans med komikerns träffsäkra kommentarer och betraktelser blir det här årets stora humorbok. Hämtat från Bokus

Ja vill man underhållas och skratta ett tag så är det här en perfekt bok, massa rolig annonser från Blocket. En ska sälja sin Kawaski och sätter in en bild på sina Cashew nötter istället. En säljer pizzasallad för 12 kronor och en annan säljer en symaskin för den är helt hopplös.
BETYG 4
Inbunden
Språk: Svenska
Antal sidor: 128
Utg.datum: 2014-09-24
Upplaga: 1
Förlag: Bokförlaget Forum
Dimensioner: 202 x 201 x 14 mm
Vikt: 457 g
SAB: Hc.017
ISBN: 9789137138152

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar